Tur til Geitfjellet i Bymarka

Nok en gang var gutteklubben ute på tur i Bymarka, Torleiv er nå offisielt medlem etter vi fikk avklart GREI-biten av klubbnavnet. Turen startet fra skistua, der det ikke var noen problemer å parkere på vår faste plass.

Videre gikk turen over det trøndere kaller sti, også populært kalt myr, nedover mot Kopperdammen. Her var det ivrig badeaktiviteter. Fra vannet gikk vi igjennom målområdet til helgens orienteringsutflykt før vi begynte oppstigningen (?) mot Geitfjellet. Rein sine orienteringskunnskaper er noe under pari så vi fikk en liten utflukt i god norsk natur på veien.

Vel oppe på Geitfjellet fant vi raskt ut at turen var verdt strevet. Vi inntok både matpakke, vann og kaffe på denne strålende sommerdagen. Vel 25 grader og skyfri himmel, bare se på bildene.

Turen gikk nedover mye samme veien, men på motsatt side av Kobberdammen. Igjen trådde våre overlegne orienteringsevner til slik at vi ikke skulle gå den enkle veien hjem rett mot skistua. Torleiv prøvde også sette igjen skoen i en myr, trøndersti, for å videre øke moralen. Turen varte vel tre timer og var til tider meget varm. En god del bilder i galleriet.