PP5 paraglider pilotlisens

Enda lengre enn siden forrige oppdatering… men en av de store hendelsene siden sist er at jeg har fått flydd litt distanse og tok teori prøve(r) for å få PP5-lappen.

Distanseturer hovedsaklig i Mexico, forsøk i Norge er fåfengt enn så lenge. Forsøk på teoriprøve hos Audun på trivelig grillfest, med Anders som streng sensor. Venting over sommeren og summer games på Brandbukampen etter litt lokal flyging sist onsdag. Da ble det 10 rett av 10 mulige på aerodynamikk.

Distanseforsøk kommer når forholdene tillater det, og jeg er på rett sted til rett tid 😉

Ifølge loggboka er jeg nå oppe i 188 turer og 82 timer og 9 minutter total flytid. Siste flyturen som PP4 var, som nevnt, på Brandbukampen, og var av de artigere etter-jobben-turene der man har forhold for å skru seg høyt opp; http://no.flightlog.org/fl.html?l=2&a=34&user_id=4394&trip_id=308159

brandbukampen Anders