Bryllupet til David og Katja

Da har jeg vært i et svenskt bryllup, og det var en fantastisk fest. Jeg startet med å plukke opp Nicolai, Simen og Dagny på Værnes og kjøre bort til Alsen i Sverige (nesten via Finland på veien).

Dette var på fredagen så vi stoppet innom Åre på veien for handling av mat og drikke, deriblandt 1 kg svinestek med 1 kg oksestek som tilbehør og noen kilo grillkull. Grill fant vi på stedet vi bodde og det ble grillfest på kvelden.

Lørdag startet bra med Pirum som sang preludium i kirken, før David og Katja høyt sa ja til hverandre. Deretter var det duket for storfest på Kluksgården, og fest ble det! 113 til bords og full fest etter champagnegalloppen sungen av Pirum (med tilhørende åpning av champis).

Dagen etter dro vi innom David sine foreldres gård, Nordbyn. Her var det brunch og litt mingling før vi kjørte tilbake til Norge igjen. Alle var enige om at det var årets fest.

Mer bilder i galleriet.