Liten visitt til Fuengirola, Spania

Igjen var det tur til broderen og familien i Spania. Merket allerede da jeg landet på flyplassen i Malaga at dette skulle bli en behagelig tur.

Hver dag lå temperaturen mellom 25 og 30 grader, og stekende sol med untak av onsdag, da regnet det.

Ferien var akkurat det en ferie skal være, ingen planer, bare slappe av, nyte noen kalde pils i solen og spise mye god mat. Fikk også tatt turen innom noen butikker og hadde med en bunke klær hjem. Jeg fikk også badet i sjøen for første gang iår, nesten pinlig, men forholdene hjemme kan ikke akkurat sammenlignes.

Jeg fikk også sett mye til mine nevøer og niese. Maximus begynner virkelig å få bli en stor kar, med en og annen spansk glose. Wennichen og Casper nøt restene av sin lange sommerferie. Brodern jobbet og Annichen spilte Yatzi og nøt varmen sammen med meg.

God tur, skal tilbake, mer bilder i galleriet.